Mladi Nikšića

Ministarstvo odbrane prodaje 430 vozila

Ministarstvo odbrane objavilo je danas Javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju oko 430 suvišnih neborbenih motornih i priključnih vozila i radnih mašina koje su u vlasništvu Vojske Crne Gore, piše CDM.

Na spisku za tendersku prodaju ima tegljača, dizalica, prikolica, poluprikolica, utovarivača, viljuškara, vozila tipa TAM, FAP, PUCH, Pinzgauer… Na prodaju je i po tridesetak elektroagregata, ali i vojničkih kazana različitih kapaciteta.
“Sva ova sredstva nalaze se u 15 vojnih objekata: Masline, Danilovgrad, Kapino polje, Brezovik, Nikšić, Crni rt, Bar, Pristan, Obosnik, Opatovo, Lepetani, Sasovići, Golubovci, Kolašin i Pljevlja. Zainteresovani ih mogu pogledati u periodu od 27. novembra do 1. decembra, od 10 do 14 sati”, kažu iz Ministarstva.
Depozit je, objašnjavaju oni, 10 odsto od početne cijene.
Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva pravna i fizička lica, a predaja ponuda vršiće se u kancelariji VP 7010 Podgorica (kasarna Masline) 5. decembra od 8 do 11 sati, a otvaranje ponuda će sprovesti Komisija Ministarstva odbrane istoga dana u istoj kasarni u 12 sati.